Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Muziekcoaching bij podiumangst

Wat past bij jou?

Ieder mens is anders. Anders durven zijn, dus jezelf durven zijn, ook als er veel mensen naar je kijken en luisteren, dat is wennen aan kwetsbaarheid.

Dit kun je oefenen, leren, ook als je angst nu heel groot is. Dit oefenen vraagt een veilige omgeving waarin je kunt experimenteren, uitproberen, zelfvertrouwen kunt opbouwen en zo van angst naar plezier en zelfvertrouwen gaan.

Mijn aanbod:

Je kunt instappen op drie manieren:

  1. online
  2. online/ persoonlijk
  3. in (klein) groepsverband
  4. één op één

Online en online/persoonlijk

Voor uitleg over de inhoud van het programma online en online/ persoonlijk, klik hier.

Sessie in groepsverband

Elke maand, behalve juli en augustus, komt een groep cursisten (max 5) bij elkaar voor een sessie podiumgeluk. De data en tijd stellen we vast met de deelnemers.

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Eén op één

Exclusieve aandacht, om welke angst of welk ongemak je ook hebt tijdens optreden, ervoor of erna, te bespreken en een manier te vinden anders met de situatie om te gaan waardoor je niet meer gehinderd wordt door dit ongemak.

Voor contact, een gratis eerste gesprek, het aanvragen van informatie, klik hier.

Artikelen over podiumangst van mijn hand:

Lees meer

 

Muziekcoaching bij podiumangst

Lees verder

 

Van plankenkoorts naar podiumplezier

Lees verder