Nieuw

‘Naast de lessen, workshops en sessies die het hele jaar te boeken zijn, vind je hier van alles wat niet in het jaarrooster staat.

Lees verder:

Gratis minicursus (podiumangst)
Zing
Opstartcursus
Opfriscursus

Gratis!!

Minicursus:
In 7 stappen vol zelfvertrouwen het podium op

Voor iedereen die last heeft van trillende vingers/ stem, knikkende knieën, droge keel, hartkloppingen, ondermijnende gedachten of black-outs tijdens een optreden.

Of je nu je presentatie/ optreden houdt voor 1 persoon of een volle zaal. Of het nu voor vrienden of familie is, op school, tijdens een examen, sollicitatiegesprek of voorspeelavond: podiumangst/plankenkoorts kent geen hiërarchie.

Het kan iedereen overkomen en veel mensen (ong. 50% van de musici) hebben er last van.

Muziek is mijn passie!

Er wordt weinig over gepraat. Het voelt als falen, mislukken. De gedachte is dat het wel over gaat als je het vaker doet. Dat is soms het geval. Niet altijd. Bovendien: wat als je niet vaak optreedt, maar af en toe wel? Hoe weet je dan hoe het moet?

Herken jij je in bovenstaand verhaal, dan kan deze minicursus je helpen.

In mijn lespraktijk, als docent op school, jurylid tijdens een gitaarconcours heb ik zo vaak gezien dat presentaties en optredens de mist in gingen of niet voldoende uit de verf kwamen door zenuwen, dat ik besloten heb mijn ervaring en kennis te bundelen en de wereld in te sturen.

Dit doe ik in de vorm van lezingen, workshops, coaching en het grote online-programma ‘van plankenkoorts naar podiumplezier’.

En nu weer terug van weggeweest deze ’light’ -versie: een gratis mini-cursus als downloadbare pdf, om te gebruiken op je computer of uit te printen.

Voor iedereen toegankelijik.

Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder aan te melden.

Meld je aan

Krijg je geen e-mail met de minicursus na inschrijving, kijk dan even in je spambox. Misschien is die daar terecht gekomen, of stuur mij een e-mail.

Je krijgt deze garantie van mij:

Gratis betekent: gratis. Je hoeft niet eerst iets te kopen om de minicursus te ontvangen.
Geen spam. Ik gebruik je e-mailadres alleen om je de minicursus toe te sturen en maximaal 2x per maand een waardevol artikel. Stel je dat laatste niet op prijs, dan kun je je daar 24/7 met één handeling voor uitschrijven, en ontvang je niets meer van mij.
Je gegevens zijn veilig, ik geef ze niet door aan anderen.

P.S. Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Stuur dan de link van deze pagina door. Niet de pdf zelf, i.v.m. copyright en integer handelen.

Deze aanbieding blijft in ieder geval in de maand april beschikbaar. Misschien dat ik daarna iets anders in de aanbieding heb.

Heel veel succes en plezier met je presentatie/ optreden!