Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privacy Verklaring

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!
Dieke de Jong,
Gitaarschool Dieke de Jong
https://muzinmuziek.nl

https://podiumangst.nl

mei 2019

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Wij


nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Dieke de Jong, van Gitaarschool Dieke de Jong zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor
het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

PRIVACY VERKLARING
AVG
OVER ONS

Gitaarschool Dieke de Jong/ Muzinmuziek.nl wordt beheerd door Dieke
de Jong.
Mijn gegevens zijn:
Gitaarschool Dieke de Jong
Ecodusweg 23 2614WS Delft
KvK: 27343353


WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, je hebt opgegeven voor een
training of cursus of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de
volgende gegevens zijn:
● Voor- en achternaam
● e-mailadres
● Telefoonnummer
● Straat en huisnummer
● Postcode en woonplaats
● geboortedatum


MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?


De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
● Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van informatieve nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het
aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.
● Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een inschrijfformulierformulier voor opgave van een cursus of aanvraag meer informatie, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te
antwoorden op je vraag. We slaan deze gegevens op in Google Drive en verwijderen die binnen een maand na het versturen van het aanvraagformulier.
Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven.
● Je geboortedatum gebruiken we alleen om aan de belastingdienst te
kunnen aantonen dat je jonger of ouder dan 21 jaar bent. Er geldt een
vrijstelling van BTW voor muziekcursisten jonger dan 21 jaar.
● De gegevens die je invult op het contactformulier van de website, gebruiken
we alleen om te kunnen antwoorden op je vraag en worden nergens
opgeslagen. Het door jou verstuurde contactformulier komt in mijn inbox en
wordt, na beëindiging van de conversatie binnen een maand verwijderd.


JOUW GEGEVENS BIJ GITAARSCHOOL DIEKE DE JONG

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt
aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of
training, een inschrijfformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en
in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer
uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met
ons op te nemen. Je e-mailadres wordt z.s.m. uit ons bestand verwijderd en
zal niet worden bewaard.
Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat
via de servers van Mailerlight. De servers van Mailerlight zijn gevestigd in de
Lithouwen. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en
verwerkt in Lithouwen. Meer informatie over het privacybeleid van Mailerlight
vind je hier.


BETALINGEN LESSEN EN CURSUSSEN

Om je lessen en/of cursus zo makkelijk en veilig mogelijk te betalen, maak ik
gebruik van een facturatiesysteem: factuursturen.nl. Dit is een Nederlands
bedrijf dat conform de nieuwe wet AVG persoonsgegevens beveiligt en
beschemt. Hier kun je hun privacy verklaring inzien. De facturen worden
verzonden via e-mail. Deze kun je contant, via jouw bank of via iDeal
betalen. Je betaalgegevens (Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan
onze servers en worden dan ook door Muzinmuziek.nl niet opgeslagen. De
enige gegevens die wij opslaan zijn:
● Voor– en achternaam Om jouw bestelling te leveren aan de
juiste persoon
● Adres, postcode en woonplaats Dit adres gebruiken wij voor een
correcte administratie
● Telefoonnummer Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op
het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan
doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om
in te vullen.
● e-mailadres De factuur sturen we je toe via dit e-mailadres en we houden je
op de hoogte van voor jou relevante informatie.
AGENDAGEGEVENS
Voor het boeken van lessen of sessies maken we gebruik van de
online-agenda Acuity Scheduling. Om je lessen of sessies te kunnen
boeken geef je zelf je volgende gegevens op:
● je voor- en achternaam, zodat ik weet wie er een les/sessie boekt
● je telefoonnummer, zodat ik je kan bereiken wanneer er op het laatste
moment iets tussen komt
● je e-mailadres, om je een bevestiging van je les/sessie te kunnen
sturen, alsmede een link waarmee je je geplande les/sessie kan
wijzigen of annuleren.
Deze gegevens worden bewaard door de servers van Acuity
Scheduling die staan in de Verenigde Staten. Hier kun je hun
privacy-statement lezen.
De data en je naam, telefoonnummer, e-mailadres gekoppeld aan je lessen
worden bewaard volgens de wettelijke verplichting van de belastingdienst. Dit
is 7 jaar. Ik moet immers kunnen aantonen dat ik voldoe aan de wettelijke
verplichting van 1242 uur werk/jaar voor een onderneming. Binnen een jaar
na verstrijken van deze termijn worden je gegevens uit acuity-scheduling
verwijderd. Onderin elke mail die je krijgt vanuit de agenda staat een link waarmee je je persoonsgegevens kunt wijzigen.


BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te
beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.
Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en
two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.
COOKIES Een cookie is een klein bestandje dat door onze website
wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze
website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is
opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer
je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden
op de website van ConsuWijzer. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van
advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.


GOOGLE ANALYTICS


Door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij
willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel
mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de
website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst
gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en
daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de
informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt
nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.
Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.
Reactie-Module De reactie-module op onze blog-artikelen
(muzinmuziek.nl) maakt gebruik van het comment-systeem Disqus, ontwikkeld
door Disqus.com. Disqus maakt gebruik van cookies om te controleren of je
bent ingelogd en voor analyse van je gebruikersgedrag. Disqus heeft geen
toegang tot de gegevens die je via de reactiemodule aan ons verstrekt.


UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen:
● Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
● Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
● Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. Heb je
verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.


SOCIAL MEDIA


Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms
om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:
● Facebook
● Twitter


LINKS


Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Muzinmuziek.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij
hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.


BEWAARTERMIJN


Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende
maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud- en CRM-systeem bewaren we
tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.


RECHTEN


Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de
rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk
inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons
schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de
verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek
aan ons e-mailen via info@muzinmuziek.nl


WIJZIGINGEN


Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy-beleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.