Stembevrijding aanbod

Individuele sessie op locatie of online

In een individuele sessie krijg je de ruimte om expressie te geven aan datgene wat nu gehoord wil worden. Dat kun je van te voren duidelijk voor ogen hebben, het kan ook verrassend ontstaan gedurende de sessie.

Tijdens de sessie is er ruimte voor reflectie, naar binnen keren, ‘zakken’ in je lijf en vanuit je binnenste laten horen wat er is.

Er is geen vastomlijnd plan, omdat elk mens en elke situatie weer anders is. Wat er wel is, is een berg aan ervaring en kennis en een veilige omgeving. Dit alles omlijst met mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht.

Qua locatie zijn er de volgende mogelijkheden:

  1. in mijn praktijkruimte
  2. in de natuur
  3. online via zoom

Elke sessie duurt een uur.

Kosten: € 60,00

Vraag sessie aan

Zingen aan zee

Een workshop stembevrijding

‘Ik wil alleen zijn met de zee,
ik wil alleen zijn met het strand,
ik wil mijn ziel wat laten varen,
niet mijn lijf en mijn verstand.’

Toon Hermans, uit: ‘de zee’

Hoe mooi is het om te uiten wat in je leeft, terwijl de zee geduldig luistert en alles opneemt in de eeuwige beweging van de af- en aanrollende golven, de wind je klanken en melodieën verwaait, terwijl je ziet dat het eb of vloed wordt.

Wat het ook is: boosheid, verdriet, klein, groot, ingehouden plezier, levensvreugde, pijn, alles is welkom bij de zee aan het strand.

Locatie: strand
De sessie duurt 1 tot 1,5 uur.
Kosten: € 12,50
Maximaal 10 personen
Data: zondagmiddag, 1x per maand, laatste zondag van de maand om 16:00 uur
Locatie: Slag Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande

Geef je hier op

Voorafgaande aan de workshop doe ik een introductie-zoomsessie doen met de deelnemers. Je maakt daarin kennis met stembevrijding, zodat je meer profijt hebt van de workshop.

Rouwen en klagen

Het verlies van een geliefde, werk, huisdier, relatie, gezondheid, of het mislukken van iets wat belangrijk voor je is, grijpt diep in. Iedereen die leeft, lijdt ook onder gemis en pijn.

Het verdriet daarover vraagt ruimte, aandacht en expressie. In veel culturen zijn er bijvoorbeeld klaagvrouwen, die luidkeels laten horen hoeveel pijn het doet. Het inspireert anderen om ook de innerlijke pijn los te laten in een gemeende weeklacht. Het samen rouwen is heilzaam voor lichaam en geest.

In onze cultuur schrikken we daar wat van. Verder dan stilletjes tranen te laten stromen gaan  we vaak niet in het uiten van verdriet.

Voel je de behoefte je pijn en verdriet eens de vrije loop te laten in een veilige context en je daarbij ondersteund te weten door anderen,  meld je dan aan.

Voorlopig kan ik wegens de maatregelen geen sessies op locatie aanbieden.

Daarom zijn er voorlopig alleen online-sessies.

Duur: 1,5 uur (met een korte pauze halverwege)
Kosten: 12,50
Maximaal 10 deelnemers
Data in overleg met de deelnemers

Meld je hier aan