Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Wat cursisten zeggen:

Saskia Bruin, gitaarleerling

Ik ervoer vroeger veel druk om te presteren (mijzelf opgelegde druk). Bij jou voel ik dat bijna niet. En dat beetje druk wat ik wel voel, neem jij dan nog eens grotendeels weg door je ontspannen en accepterende houding.

Jouw manier van lesgeven is voor mij een enorme eye opener. Je legt de nadruk op ontspanning. Daardoor speel ik nu écht met plezier. Ik word ontspannen van het spelen, waar ik vroeger verkrampte.

Ook je blogs (als ik ze zo mag noemen) vind ik heel inspirerend!

Ferah, moeder van Mert

Ik vind je super, een leuke toffe juf. Je weet kinderen te enthousiasmeren ook als ze geen zin hebben. Je sterke kant is dat je rust uitstraalt en je gaat uit van de positie van het kind waardoor ze met plezier bij je komen. Sociaal emotioneel lever je ook een bijdrage bij het ontwikkeling van het kind. Dus niet allen leer je muziek maken en spelen, maar veel meer geef je aan je kinderen die bij jou op les komen. Dit is wat ik ervaren heb op de bank zitten als ik bij jou kom. Ik kom ook tot rust en mezelf. Dank daarvoor.

Je neemt tijd voor het kind. En je doet samen, geeft vertrouwen. Kind staat er niet alleen voor en je zorgt ervoor dat het plezier beleeft. Daar gaan kinderen voor.

Angélique, moeder van Bradley

Je bent heel goed in het contact met de leerlingen, hebt veel geduld en je geeft de leerlingen veel positieve feedback.

Ook bij probleem kinderen blijf je rustig en lief en ik denk dat niet veel mensen je dat zo nadoen.

Ook al gaat iets niet helemaal lekker weet je er nog een positieve draai aan te geven in je kritiek.

Vindt het ook prettig dat je duidelijk en snel communiceert over veranderingen in lessen en over speciale lessen e.d.

Als ik een mail stuur heb ik dezelfde dag nog respons, top.

Arthur (65 jaar)

Snel inleven in datgene waarmee ik als leerling bezig ben, en op het juiste moment precies die aanwijzing(en) geven, waardoor barrieres worden weggenomen, en ik als leerling voel dat hierdoor een belangrijke verbetering in mijn spel of in te studeren muziekstuk tot stand komt.

Hanneke (42 jaar)

Hai Dieke, ik vind dat je bij jou jezelf kan zijn, niets hoeft gelijk perfect, je bent ook een soort therapeut, m.n. ook met het ontspannen van heel je lijf, heel belangrijk rijk om goed te kunnen spelen.

Marijke (37 jaar)

Ik vind dat je heel goed/creatief bent in het bieden van alternatieven. Als je ziet dat een oefening niet aanslaat, bied je een volgende aan, en nog een andere enz. enz. tot het kwartje valt. Je hebt een jaoersmakend arsenaal aan didactische 'trucs' en een eindeloze hoeveelheid oefeningen in je hoofd. Ik vind het altijd leuk en spannend als je even stilvalt en zoekt en graaft en dan ineens met iets komt waardoor ik wél begrijp of kan wat je bedoelt.